SLEST 2.0 - Turismul pe intelesul tuturor


Deja am inceput sa ne facem planuri de concediu. Ce poate fi mai relaxant decat postura de turist. Si totusi, de cate ori nu v-ati intors dezamagiti dintr-o vacanta petrecuta in strainatate? Ati vazut locuri frumoase, peisajele v-au taiat respiratia, dar a lipsit ceva. Barierele lingvistice nu v-au permis sa patrundeti in lumea subtila a culturii si civilizatiei tarii respective, sa descifrati mentalitati, obiceiuri, traditii.

Si in industria turismului au inceput pregatirile. Veti oferi oaspetilor conditii exemplare de locuit, ii veti rasfata cu mancaruri rafinate, ii veti insoti spre destinatii care sa le taie respiratia. Cu toate eforturile de acum, nu veti putea evita nemultumirile. Nu vei deveni 100% profesionist fara a vorbi o limba straina.

In sprijinul lucratorilor din turism si a celor interesati de limbajul de specialitate pentru restaurante si hoteluri, ghizi si agentii de turism a fost creat SLEST 2.0, un curs gratuit online (80 ore online + 10 ore cu profesor)
Produsul este realizat prin parteneriatul unor institutii academice de de profil din Europa cu cei mai prestigiosi lingvisti si consultati educationali din:  


SLEST 2.0  stabileste nivelul standard pentru limbajele de specialitate din turism conform Cadrului Unic European de Referinta. 

Daca doriti sa participati in programul pilot al acestui curs, completati formularul si veti fi contactat de unul dintre membrii echipei:
http://slest2-0.eu/en/feedback-form
Pentru cursul de limba engleza, mentionati ca persoana de contact ETC - Educational and Training Consultants.
Va rog sa ma contactati daca aveti probleme tehnice sau mai doriti si alte detalii.