Daca-ti pasa de copilul tau

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu mă simt în siguranţă fără un plan, nişte statistici sau evaluări.
Iubesc în egală măsură cuvintele, conceptele care transformă cifrele în realităţi lexicale mai apropiate de înţelegerea şi realitatea palpabilă.
Aşadar, pe scurt şi direct: copiii noştri au nevoie de garanţii financiare pentru viitorul lor. Mulţi părinţi economisesc periodic pentru copil, gndindu-se că la un moment dat beneficiarul va folosi fondul acumulat aşa cum doreşşte. Alţi părinţi se văd în situaţia de a face un credit doar când copilul a ajuns la majorat şi vrea să mearga la facultate, să-şi cumpere o maşină sau locuinţă.
Aţi luat în calcul vreuna dintre cele doua alternative? Cu siguranta ca da. Mai greu o acceptam pe a treia – asigurarea de viata. Ne este frica sa ne gandim la situatiile neprevazute - invaliditatea unuia dintre parinti, decesul sau boala – care ne creeaza un mare discomfort psihic pe care însa reusim sa-l ignoram.
Vă invit să luati în calcul şi aceste instrumente de economisire cu denumiri diferite
”Asigurare de viaţă pentru copii”, “Academica”, “Renta de studii” etc, dar mai ales să consultaţi un consilier de asigurări sau mai mulţi.
ING Asigurări de Viaţă, Grawe, Asirom, Aviva, BCR Asigurări de Viaţă, Allianz-Tiriac, Asiban, Generali şi Omniasig, Certinvest, Alico Asigurari sau bănci precum BRD, Banca Comercială Carpatica, Raiffeisen sau Emboriki sunt printre primele instituţii care au lansat diferite programe de planificare financiară pentru copii.
Brokerul iţi oferă soluţia optimă, tu îţi alegi contractul care te împovărează financiar cel mai puţin şi ţi se pare cel mai profitabil şi mai sigur.

Pentru detalii suplimentare sau consiliere online, planificare financiară:

FOLLOW BY EMAIL daca doriti sa primiti noutati
Articolul urmator: Totul despre burse scolare